Gå vidare till innehåll

Följ oss!

JANUARIREA - SPARA UPP TILL 50%

Fri frakt över 349SEK

Kontakta oss

Returpolicy

RETURPOLICY

Vi har 30 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, alltså oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

Observera att kunden ska stå för fraktkostnaderna för produkten till lagren om inte produkten är skadad.

För att starta en retur kan du kontakta oss under rubriken "kontakta". Om din retur accepteras skickar vi instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor under rubtiken "kontakta" på hemsidan.

KUNDENS UNDENS ANSVAR VID RETURNERING EFTER PÅMINNELSE: 

1. Om paketet returneras till oss på grund av uteblivet svar från kunden, är det kundens ansvar att omedelbart kontakta oss för att arrangera omleverans.


2. Det kan uppstå en kostnad upp till produktens värde för omleverans som täcker frakt och hanteringskostnader. 

 

SKADOR OCH FRÅGOR

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

BYTE

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

ÅTERBETALNINGAR

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur, och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.

 

KONTAKTA OSS 

Om du vill kontakta oss för att förstå mer om denna policy eller vill kontakta oss angående någon fråga som rör individuella rättigheter och din personliga information, kan du skicka ett e-postmeddelande under rubrik kontakta oss.

Detta dokument uppdaterades senast den 13 juli 2023

 

Säkert frakt

Vi garanterar en säkert frakt.

Kvalitet

Exceptionell kvalitet från topp till botten. Varje steg i vår produktionsprocess är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet.

30 dagars returrätt

Du behöver inte oroa dig för priset. Vår prisgaranti gör att du kan handla med trygghet.